De juiste kettinglengte bepalen

Kettinglengte bepalen

De juiste kettinglengte bepalen kan handig zijn voordat je online een ketting besteld. Dit artikel gaat je hiermee helpen!
Bij al onze sieraden kun je in de beschrijving terug vinden welke lengte, materiaal en edelsteen een ketting heeft. In onderstaande afbeelding is te zien hoe lang een ketting ongeveer valt.

Kant -en klare kettingen of kettingen samenstellen

Wij hebben een mooie collectie aan kettingen online staan, waarvan ”Nina” op dit moment toch wel de bestseller is. Daarnaast verkopen we ook losse edelsteen hangers, die je zelf mooi kunt combineren met een ketting naar wens. Hierbij is het ook erg handig om de juiste kettinglengte te bepalen.
Momenteel hebben we de keuze uit één ketting, maar wij zullen de komende tijd meer kettingen toevoegen zodat je de ketting zelf kunt samen stellen.

Ben je op zoek naar een edelsteen hanger die niet in onze webshop staat? Stuur ons gerust een berichtje, dan kijken wij of we het kunnen inkopen in de groothandel.
We merken dat het grootste gedeelte van de edelsteen sieraden/hangers in het zilver zijn, maar we zijn ook op zoek naar het inkopen van edelsteensieraden met goud. Ben er dus zeker van dat je regelmatig onze website in de gaten houdt!

Kijk op ons Instagram account voor de laatste updates.

Dit bericht is gepost in Info. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *