In the picture: de werking van Labradoriet

Dit is zo’n edelsteen die je in je collectie wilt hebben! Persoonlijk zijn wij erg fan van het uiterlijk, maar ook zeker van de werking van Labradoriet. Daarom geven we je in dit artikel graag wat meer informatie over deze beauty!

Op het eerste gezicht lijkt Labradoriet niet zo speciaal. Door de grijze kleur, ziet het er eerder een beetje saai uit. Maar niets is minder waar. Door het lichtinval lichten de kleuren (flash) van de edelsteen helemaal op. Zo is het mogelijk dat je Labradoriet een felle blauwe, groene, paarse, gele of oranje flash krijgt!

Vindplaats:

Labradoriet is voor het eerst gevonden in Canada, op het schiereiland Labor. Hier heeft het ook zijn naam aan te danken.
Deze edelsteen wordt op verschillende plaatsen in de wereld gevonden: Canada, Mexico, USA, Rusland, Australië en Madagascar.

De werking van Labradoriet:

Het is een zeer spirituele steen en een must-have voor de HSP’ers (Hoog Sensitief Persoon) onder ons. Heb je snel last van overprikkeling en negatieve invloeden van buitenaf? In dat geval, is het zeker de moeite waard om een Labradoriet bij je te dragen. Het werkt namelijk beschermend en helpt je jezelf te blijven. Verder stimuleert het je intuïtie en spiritualiteit. Het reinigt en versterkt de aura, verminderd angst, geeft kracht en zelfvertrouwen.

De steen staat er daarnaast ook bekend om te helpen bij slapeloosheid en snurken.

Wil je meer weten over de werking van edelstenen? Dan raden wij aan om de Kristallengids van Judy Hall aan te schaffen!

Lees deze disclaimer voor meer info over de geneeskrachtige werking van edelstenen.

Opladen:

Het kan zinvol zijn om je edelstenen met regelmaat te reinigen en opladen, om het gunstige effect te behouden. Hier zijn verschillende methodes voor, kies vooral iets wat voor jou goed voelt.

  • Reinigen met Palo Santo/Witte Salie
  • Opladen met Seleniet
  • In het maanlicht met volle maan
  • In de zon
  • In een Abalone schelpt met Bergkristal en Hematiet steentjes

Labradoriet kun je beter niet met water reinigen. Heb je de steen als decoratie gekocht? Dan is het reinigen en opladen natuurlijk niet nodig.

Sterrenbeelden

Waterman, Leeuw, Boogschutter & Schorpioen

Onze collectie

Wij hebben verschillende soorten Labradoriet in onze collectie: trommelstenen, edelsteensieraden, sculpturen, schijven en hartjes.
De flash is helaas niet altijd even goed op de foto te krijgen. Mocht je interesse hebben in één van de edelstenen, stuur ons gerust een berichtje, dan maken wij er een filmpje van!

Of volg ons op Instagram, Facebook of Tiktok. Hier plaatsen wij regelmatig filmpjes van onze producten.

Dit bericht is gepost in Info. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *