Nieuw in de webshop: edelstenen

Bergkristal punt

Het was waarschijnlijk al geen groot geheim dat wij van edelstenen houden. Vanaf het begin van het opstarten van de webshop hebben wij ons best gedaan om de mooiste edelsteensieraden uit te zoeken.
De combinatie van edelstenen en sieraden is wat ons betreft perfect, je kunt zo je favoriete edelsteen makkelijk bij je kunt dragen én het ziet er ook nog eens mooi uit. Win-win situatie dus!

Eind vorig jaar zijn wij begonnen met het maken van onze eigen collectie edelsteensieraden.
Bij het inkopen van de edelsteenkralen zagen we zoveel moois staan en dus ging het toch wel heel erg kriebelen om ook edelstenen te gaan verkopen. We hebben ze eerst ingekocht voor de markt in Echt en hier kregen wij enorm veel positieve reacties op.

Dus hoog tijd om ze ook op de webshop toe te voegen! We zijn druk bezig met alles op de foto te zetten en online te zetten. Je kunt ze vinden onder het kopje ”Edelstenen”.
Klik hier om bijvoorbeeld de mooie ruwe edelstenen collectie te bekijken.

We gaan regelmatig op inkoop en we zoeken altijd alle edelstenen met de hand uit. Zo proberen we de beste kwaliteit te kopen én daarnaast ook de mooiste stukken die we kunnen vinden.
We staan altijd open voor suggesties of een zoektocht naar een bepaalde edelsteen. Je mag ons hierover natuurlijk een bericht sturen!

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden van welke producten wij hebben toegevoegd? Volg ons dan op Instagram of Facebook.

Dit bericht is gepost in Info. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *