Edelstenen met een kalmerende werking

Edelstenen en kristallen hebben een geneeskrachtige werking die ondersteunend kan werken bij verschillende klachten. Wij zijn momenteel bezig met het samenstellen van themazakjes. In deze blog wil ik meer informatie geven over edelstenen met een kalmerende werking.

Een van de thema’s die we hebben uitgekozen is ”calming”.
We kennen allemaal wel situaties waarin we stress, spanning of onrust ervaren. Deze situaties kunnen we helaas niet altijd vermijden, daarom is het op deze momenten extra fijn als je edelstenen bij je kunt dragen die een kalmerende werking op je hebben.

Wij lichten hieronder 4 edelstenen toe, met name de kalmerende werking die ze hebben. Edelstenen hebben over het algemeen een brede werking, dit wil zeggen dat ze naast de beschrijving hier beneden nog meer kenmerken hebben. Disclaimer: wij raden aan om edelstenen alleen te gebruiken als ondersteuning en niet ter vervanging van reguliere behandelingen of medisch advies. Voor meer info klik hier!

  • Aventurijn: Welzijn & emotionele rust. Kalmeert woede en irritatie. 
  • Amethist: Kalmeert of stimuleert de geest.  
    Bij slapeloosheid door overactieve geest.  
  • Maansteen: Kalmeert emoties & kalmeert overdreven reacties op situaties.  
  • Agaat (Botswana): Schept gevoel van veiligheid en zekerheid bij opheffen innerlijke spanning. Geneest innerlijke woede.  

In onze thema zakjes hebben wij deze 4 trommelstenen samengevoegd. Hierdoor kun je ze makkelijk bij je dragen wanneer je ze nodig hebt.
De zakjes zijn voorzien van een label, edelsteenkaartjes met de uitleg per edelsteen, én ze zijn afgewerkt met een bedel.

Welke thema zakjes zou jij graag in de webshop willen zien?

Volg ons op Instagram, Facebook of Tiktok om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten!

Dit bericht is gepost in Info. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *