De werking van de Gouden Driehoek

De gouden driehoek is al eeuwenlang een bekend begrip in de spirituele wereld. Het verwijst naar de driehoekige vorm die gevormd wordt door de drie edelstenen Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. Elk van deze stenen heeft een unieke werking, die versterkt wordt op het moment dat ze bij elkaar gelegd worden. Dit kan een positieve invloed hebben op zowel de fysieke als emotionele gezondheid.

Deze Gouden Driehoek is een ideale set om mee te starten als je nieuw bent in de wereld van de edelstenen.

De werking van de Gouden Driehoek

Bergkristal staat bekend om zijn zuiverende werking en beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is. Het brengt harmonie en balans.

Amethist is een steen die geassocieerd wordt met rust en ontspanning. Het beschermend en zuiverend. Stimuleert spiritualiteit, intuïtie en zelfinzicht en eerlijkheid naar jezelf toe. Helpend bij verslavingen. De steen van het loslaten (negatieve gedragspatronen en gewoonten). Geschikt om een ruimte te zuiveren, vanwege de reinigende werking.

Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde; opent de hartchakra. Stimuleert zelfliefde en jezelf te accepteren zoals je bent. Bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, zowel voor jezelf als voor anderen.

Samen werken deze drie stenen in synergie om een positief en rustgevend effect te creëren. De gouden driehoek kan worden gebruikt in verschillende vormen, bijvoorbeeld als een set stenen die in huis wordt geplaatst, als sieraden om te dragen of als stenen om te gebruiken bij meditatie.

De Gouden Driehoek in huis

Als je de gouden driehoek wilt gebruiken om de energie in huis te verbeteren, plaats dan een set van deze stenen in de kamer waar je het grootste deel van je tijd doorbrengt. Dit kan helpen om negatieve energieën in de ruimte te verminderen en de sfeer te verbeteren.

Als je de gouden driehoek wilt gebruiken voor meditatie, plaats dan de stenen voor je op de grond of op een tafel en concentreer je op de rustgevende energieën die ze uitstralen. Dit kan helpen bij het bereiken van een diepere staat van ontspanning en bewustzijn.

De gouden driehoek kan een geweldige aanvulling zijn op je dagelijkse leven en kan je helpen om je fysieke en emotionele gezondheid te verbeteren. Door gebruik te maken van de zuiverende, kalmerende en liefdevolle energieën van Bergkristal, Amethist en rozenkwarts, kan de gouden driehoek een krachtige tool zijn.

Edelstenen op de babykamer

Ben je op zoek naar een edelsteen die je kunt gebruiken op de slaapkamer van je baby/kind? De Gouden Driehoek zou hiervoor de aangewezen set kunnen zijn.
Doordat deze drie edelstenen een rustgevende werking hebben, kunnen ze ondersteunen bij de nachtrust van jouw kindje.

Je kunt de set op de slaapkamer leggen, of onder het bedje. Vergeet ook niet de edelstenen regelmatig te reinigen en op te laden (bijvoorbeeld in het maanlicht met volle maan).

Wij verkopen kant-en-klare setjes Gouden Driehoek. Je kunt natuurlijk ook je eigen Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts uitzoeken.

Meer weten over de werking van edelstenen? Dan raden wij aan om de Kristallengids van Judy Hall aan te schaffen! Of de Kristallengids voor beginners.

Lees deze disclaimer voor meer info over de geneeskrachtige werking van edelstenen.

Dit bericht is gepost in Info. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *